Petak, 01 Srpanj 2022 12:53

Vatreni rat kraj Splita: ženska osoba natopila kafić na plaži benzinom i zapalila ga, turist gasio požar i umalo stradao! Vlasnik nam ustupio snimke kamere, tvrdi da sumnja tko je krivac

Nadzorna kamera bistroa 'In' u Strožancu snimila je žensku osobu kako polijeva zapaljivu tekućinu po lokalu; Plamen se proširio u trenu Nadzorna kamera bistroa 'In' u Strožancu snimila je žensku osobu kako polijeva zapaljivu tekućinu po lokalu; Plamen se proširio u trenu foto: Screenshot/Privatni album slobodnadalmacija.hr

U bistrou "In", na plaži u Stožancu u Podstrani u noći sa četvrtka na petak ženska osoba je podmetnula požar nakon što je natopila stolove zapaljivom tekućinom. Širenje plamena je spriječio Francuz, gost iz obližnjeg apartmana, koji je tom prilikom zadobio opektine na rukama i umalo i sam stradao.

 

Naime, zbog tekućine kojo je natopila objekt, vatreni jezici su se proširili tolikom brzinom da je stranac jedva izbjegao teže posljedice. Vlasnik kafića Jurica Vuleta, kaže kako sumnja tko je krivac.

Ustupio nam je snimke svoje nadzorne kamere na kojima se vidi noćna posjetiteljica te turist koji gasi požar. Sretan je što nisu stradali gosti u apartmanima iznad lokala.
Na jednoj snimci vidi se kako oko 4.30 sati u lokal šetajućim korakom dolazi ženska osoba, glave omotane maramom i polijeva po stolovima i stolicama tekućinu. Obišla je cijeli lokal i pobrinula se da se gorivo temeljito rasporedi.
Nakon toga bacila je zapaljenu krpu ili Molotovljev koktel, kaže nam vlasnik, i buknula je vatra. Nakon što se udaljila, naišao je Francuz koji je spriječio veću štetu i tragediju jer su iznad bistroa apartmani s gostima.

izvor: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/vatreni-rat-kraj-splita-zenska-osoba-natopila-kafic-na-plazi-benzinom-i-zapalila-ga-turist-gasio-pozar-i-umalo-stradao-vlasnik-nam-ustupio-snimke-kamere-tvrdi-da-zna-tko-je-krivac-1204918

Obje video snimke možete pogledati u nastavku teksta

Video sadržaj

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled