Petak, 24 Lipanj 2022 06:58

ŠTO SE TO RADI U PODSTRANI? Izvedeni radovi na Obalnom prilazu, nešto novo i u Pojatištu. Evo što otkriva načelnik Dropuljić

ŠTO SE TO RADI U PODSTRANI? Izvedeni radovi na Obalnom prilazu, nešto novo i u Pojatištu. Evo što otkriva načelnik Dropuljić Autor: Augustin Markota Foto: Općina Podstrana

Nastavljaju se infrastrukturni projekti rekonstrukcija javne rasvjete u Općini Podstrana. Kako nam je otkrio načelnik Mijo Dropuljić, izveli su se radovi na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici Pojatište.

„Izveli smo građevinske i elektromontažne radove na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici Pojatište u duljini 450 metara. Postavljeni su rasvjetni stupovi visine 6 metra, s ekološkim i učinkovitim LED svjetiljkama“, otkrio je načelnik Dropuljić.

Obnove i radovi i u Ulici IX. Obalni prilaz u Grljevcu

Naglašavamo da su još u sklopu radova izvršena i sanacija asfaltnog kolnika. Vrijednost radova iznosila je 300.000 kuna + PDV.

Osim to toga, radilo se i u Ulici IX. Obalni prilaz u Grljevcu. Kako smo doznali od načelnika, prije nekoliko dana je u rad puštena rasvjeta u spomenutoj ulici.

„Sinoć je puštena u rad rasvjeta u ulici IX. Obalni prilaz u Grljevcu. Izveli smo građevinske i elektromontažne radove u duljini oko 100 metara“, naglašava Dropuljić.

„Postavljeni su rasvjetni stupovi“

Otkrio je i da su postavljeni rasvjetni stupovi s ekološkim i učinkovitim LED svjetiljkama. 

„Postavljeni su rasvjetni stupovi s ekološkim i učinkovitim LED svjetiljkama, a u sklopu radova izvršena je i sanacija asfaltnog kolnika. Vrijednost radova iznosi oko 80.000 kuna + PDV“, zaključio je načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Donosimo vam fotogaleriju, evo kako sada izgledaju spomenute ulice u Podstrani:

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled