Nakon 20ak godina ekipa MNK Strožanac Podstrana, osvježena u igračkom i stručnom smislu uz podršku Općine Podstrana i sponzora jučer je, nakon dvomjesečnih priprema, odigrala svoju prvu utakmicu u novoj sezoni 1. ŽMNL SDŽ protiv momčadi Fortuna iz Povlja koja je završila neriješenim rezultatom 3:3 uz odličnu igru naših igrača.

Za MNK Strožanac Podstrana su nastupili Dino Marić (kapetan), Luka Muše, Marko Katavić, Antonio Kolovrat, Ivan Šarić, Ante Šušić, Antonio Lisica, Luka Juradin, Filip Milović, Ante Marčić, Mate Buljan, vratari Dino Buntić i Marijan Šimunović te voditelji Hrvoje Šiško, Vjekoslav Perišić i Darko Juradin.

Unatoč dominaciji i nekoliko izvrsnih prilika za potpuni preokret i uvjerljivu pobjedu, čvrst protivnik je ipak otkinuo dva boda našim igračima. Strijelci za MNK Strožanac Podstrana su bili Luka Muše (1:0), Dino Marić (2:1) te gol za izjednačenje vrijedan osvojenog boda (3:3) 7 minuta prije kraja Mate Buljan, najmlađi član ekipe (18g).

Inače, domaće utakmice naši momci igraju u dvorani Ribnjak u Omišu i jučer je premijeru uz ostale popratilo nekoliko istaknutih imena iz svijeta malog nogometa, od kojih izdvajamo ikone MNK Strožanac Romeo Perišić, Ante Milković, Tomislav Buljan te Stjepan Perišić koji su bili zadovoljni viđenim.

Hrvoje Šiško nakon utakmice je izjavio: „Čestitam momcima na borbenosti i zalaganju, još je mjesta za napredak ali vidi se veliki potencijal u ekipi. Primarni cilj, odlazak u viši rang ostaje prioritet“

Darko Juradin nam je rekao „Veseli me pristup igrača i trenera u zadnjih 2 mjeseca na treninzima i pripremnim utakmicama koji je danas pokazao svoj rezultat. Iskoristio bih priliku za zahvaliti Načelniku Miji Dropuljiću, predsjedniku općinskog vijeća Tomislavu Buljanu, Zajednici Športskih Udruga Općine Podstrana i naravno sponzorima (PSK, Restoran Dream, CB Porat, BB Lungomare, FF Cvrčak, FF Best, Pansion Martin, Frizerski Saloni Michelle, Konoba Argola, VS Fitness Factory, Livel…),  koji su svojom podrškom i donacijama pomogli da se ova ideja realizira i da najuspješniji sportski kolektiv naše Općine MNK Strožanac Podstrana napravi iskorak prema državnom rangu natjecanja“.

Povlja

Danas je na rasporedu 4. sjednica Općinskog vijeća Podstrane na kojoj će vijećnici na prijedlog Načelnika odlučivati o davanju na korištenje prostora u vlasništvu Općine Podstrana Ministarstvu unutarnjih poslova.

Prijedlog je davanje policijskoj ispostavi Podstrana prostor gdje je sada smještena Turistička zajednica u Jurasovoj ulici.

Podstrani definitivno treba više policije na ulicama, a o lokaciji neka odluče vijećnici.

Svakako podržavamo nastojanje načelnika Mije Dropuljića da dovede policijsku postaju u Podstranu.

Ponedjeljak, 18 Listopad 2021 08:46

UPISI U LEGO ŠKOLU ROBOTIKE ZA OSNOVNOŠKOLCE

Prvi put u Podstrani otvara se škola robotike za osnovnoškolce. Svako dijete koje voli računala i LEGO kockice je dobrodošlo.

Prijave na radionice pune zabave, igre i učenja otvorene su na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/TZsCSyJpboVcKG5n6

Također moguće se prijaviti na kontakt:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbe/1/16/1f4e7.png");">? Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png");">? 097-741-4578
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png");">? 092-244-4386

Svakom polazniku će biti osigurani sljedeći uvjeti:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png");">▶️ LEGO Spike edukacijski set
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png");">▶️ Stolno računalo
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png");">▶️ Redovni tjedni program za izradu i programiranje robota
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png");">▶️ Rad u manjim grupama (do 8 polaznika)

Stranica 1 od 334
Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Svi 16, 2021

HDZ i Most u Drugom krugu

Podstrana Podstrana portal
Kako saznajemo prema zasad neslužbenim rezultatima na području Općine Podstrana u drugi…