Ponedjeljak, 06 Lipanj 2022 22:49

ŠETNICA UZ RIJEKU U POTPUNO NOVOM RUHU Mještani Podstrane će se oduševiti, postavljena rasvjeta na šetnici uz rijeku Žrnovnicu: „Sve popularnije mjesto za šetnju, trčanje i bicikliranje“

Iz Općine Podstrana otkrili su nešto novo. Naime, kompletiran je projekt postavljanja javne rasvjete na šetnici uz rijeku Žrnovnicu (faza 2), a načelnik Mijo Dropuljić ponosno otkriva da je riječ o projektu vrijednom 350.000 kuna.

Dovršeni su građevinski i elektromontažni radovi

Osim toga, kazao je da je ova šetnica sve popularnije mjesto za šetnju, trčanje i bicikliranje.

Šetnica je sve popularnije i sve češće korišteno mjesto za šetnju, trčanje i bicikliranje, od ovoga tjedna mještane će okupljati i u večernjim satima“, istaknuo je Dropuljić.

Također, dovršeni su građevinski i elektromontažni radovi na postavljanju javne rasvjete uz rijeku.

Dovršili smo građevinske i elektromontažne radove na postavljanju javne rasvjete uz rijeku Žrnovnicu – faza 2, u duljini od 650 metara. Postavljeni su rasvjetni stupovi visine 4 metara, s dekorativnim, ekološkim i učinkovitim LED svjetiljkama“, otkrio nam je načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Vrijednost radova je 350.000 kuna + PDV

Kako doznajemo, dovršetkom ovih radova šetnica je osvijetljena u cijeloj dužini od državne ceste D8 do kamenog mosta prema Korešnici.

Iz spomenute općine otkrivaju da je vrijednost ovih radova 350.000 kuna + PDV.

U svakom slučaju, ovaj projekt mnogo će značiti svim mještanima Općine Podstrana, a zasigurno će se najviše oduševiti brojni rekreativci. Nesporno je da će ovaj projekt donijeti jednu novi turističku 'dimenziju' općini nadomak Splita.

Donosimo vam fotografije…

22_06_06_setnica_rijeka_zrnovnica_3.jpg

22_06_06_setnica_rijeka_zrnovnica_1.jpg

Autor: Augustin Markota / Foto: Općina Podstrana

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled