Utorak, 07 Lipanj 2022 21:39

RADOST I PONOS Ovih dana je veselo i svečano u Podstrani, načelnik Dropuljić darovao najmlađe mještane, no ni on nije otišao praznih ruku: Djeca su mu uručila vlastite radove

RADOST I PONOS Ovih dana je veselo i svečano u Podstrani, načelnik Dropuljić darovao najmlađe mještane, no ni on nije otišao praznih ruku: Djeca su mu uručila vlastite radove Autor: Augustin Markota Foto:Općina Podstrana

Djeca su radost i budućnost“, upravo to je danas izjavio načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić. Naime, prvi čovjek spomenute općine posjetio je sve podstranske vrtiće, a sve u sklopu blagdana Svetog Antuna Padovanskog i Dana Općine Podstrana.

Djeci sam podijelio poklone, nove igračke i didaktički materijal“

Danas sam u sklopu proslave blagdana Svetog Antuna Padovanskog i Dana općine Podstrana, posjetio vrtiće koji djeluju na području Podstrane“, otkrio nam je načelnik Dropuljić.

Osim toga, kratko je rekao da je djeci podijelio igračke i didaktički materijal, a oni su mu za uzvrat izveli predivni prigodni program.

Djeci sam podijelio poklone, nove igračke i didaktički materijal, a oni su mi zauzvrat izveli prigodni program. Susret s najmlađima bio je prilika da vidim što i koliko su naučili u vrtiću, a pronašlo se i vremena za druženje s njima, te smo skupa podijelili radost povodom nadolazećeg blagdana“, ponosno veli Dropuljić.

22_06_07_posjet_vrtic_podstrana_8.jpg

Slavljeničko raspoloženje traje nekoliko dana, očekuje se vrhunac

Kazao je da su mu najmlađi na kraju druženja kao poklon i zahvalu za posjet uručili svoje radove.

Podsjetimo, Podstrana je već nekoliko dana slavljeničkom raspoloženju. Niz zabavnih i kulturnih događaja organizirano je povodom Dana Općine.

Naime, jedinstveni „Art festival“ na prekrasnoj šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate trajao je tri dana, a posebno dojmljivo bilo na otvaranju festivala u petak. Atrakcije umjetničkih radova meka su za domaće i strane ljubitelje umjetnosti, a plaža i šetnica dodatno je uljepšana za još jedan u nizu novih 'sadržaja'.

22_06_07_posjet_vrtic_podstrana_7.jpg

Ovo je prava stvar, umjetnički radovi su prekrasni“

Kako smo pisali, za Podstranu Portal nekoliko građana dalo je izjavu, svi su bili oduševljeni 'prikazanim rezultatima' „Art festivala“.

Lijepo je i ugodno, na šetalištu vidimo nešto novo i drugačije. Sviđa nam se cijelo ovo okruženje“, rekla nam je jedna gospođa, dok je stariji gospodin istaknuo da mu je ovogodišnji „Art festival“ pun pogodak.

Ovo je prava stvar, umjetnički radovi su prekrasni i isti uistinu krase našu obalu, plažu i šetnicu“, veli za Podstrana Portal.

Vrhunac svečanosti očekuje se u nedjelju kada će se u večernjim satima održati svečana sjednica Općine Podstrana, a o tome ćete moći pročitati na Podstrana Portalu.

Donosimo vam fotogaleriju iz podstranskih vrtića.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled