Nedjelja, 12 Lipanj 2022 07:38

ZLATA VRIJEDNA SURADNJA Ova vijest iz Podstrane oduševit će sve stanovnike! Djeca će biti presretna: „Sretno djetinjstvo…“

ZLATA VRIJEDNA SURADNJA Ova vijest iz Podstrane oduševit će sve stanovnike! Djeca će biti presretna: „Sretno djetinjstvo…“ ZLATA VRIJEDNA SURADNJA Ova vijest iz Podstrane oduševit će sve stanovnike! Djeca će biti presretna: „Sretno djetinjstvo…“

Općina Podstrana sudjeluje i u Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine u 2022. godini.

Naime, potpisali su ugovor u sufinanciranju projekta „Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani“.

22 06 11 suradnja podstrana livno 1

„Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani“

Povodom potpisivanja projekta kojeg je dionicima istoga uručila ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije gospođa Nataša Tramišak, načelnik Općine Mijo Dropuljić je izjavio ovo:

„Danas nam je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije gospođa Nataša Tramišak svečano uručila ugovor o sufinanciranju projekta „Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani““, izjavio je načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Uređenje sportskih i dječjih igrališta…

Kako je naglasio, vodeći partneri u projektu vrijednom više od 200 tisuća kuna su Livno i Podstrana.

„Vodeći partner je Grad Livno, a Općina Podstrana je partner na projektu. Vrijednost ugovora iznosi 210 000 kuna“, naglašava prvi čovjek Općine Podstrana te nastavlja:

„Cilj ovog projekta je uređenje sportskih i dječjih igrališta u Podstrani i Livnu u svrhu podizanja kvalitete života hrvatskog stanovništva u BiH i RH“, zaključio je.

22 06 11 suradnja podstrana livno 3

Foto: Općina Podstrana (Facebook)

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled