Četvrtak, 07 Travanj 2022 22:43

Priroda nam radi probleme, ali društvo je tu šampion

Priroda nam radi probleme, ali društvo je tu šampion foto i tekst: čitatelj

Što više negodujemo više će nas se i čuti i ne tu ne mislimo samo na vlast, većinu problema radimo mi mještani, poručuje nam naša građanka revoltirana šetnjom koja je trebala biti jedan ugodno proveden popodnevni sunčani dan, a da bi ispala sve samo ne to. Tekst i slike prenosimo u cijelosti.

Prvi problem je taj što skakaona koju je već odavno uništilo olujno jugo, a šteta još nije sanirana. Ta skakaonica je mjesto gdje se većina naših mještana, posebno djeca, kupa i uživa u čarima ljeta kako to i priliči. Neki tu guštaju i u ostatku godine loveći ribu, u svakom slučaju to se što prije treba riješiti jer nije sigurno, netko bi se mogao i ozlijediti.

IMG-20220406-WA0022.jpg

IMG-20220406-WA0021.jpg

Drugi problem je taj što je na plaži, dječjem igralištu, šetnici previše smeća, nažalost previše nas nije osviješteno. Primječujem kao i većina drugih kako je na plaži premalo kanti za otpatke, nedostaje ih poprilično što se osjeti posebno ljeti kad se od smeća niti pogledom nemože pobjeći.

IMG-20220406-WA0020.jpg

Nadalje, već po tko zna koji put piše se o problemu izmeta kučnih ljubimaca, duž cijele Podstrane ne može šetati bez opreza, strašno je to koliko ga ima, svaki metar šetnice je obilježen, to je užas, osobno volim pase ali vlasnike zbog ovoga ne. Što će se poduzeti, kad će  netko početi to  kontrolirati, naplaćivati kazne ako treba i za izmet, za uzicu itd...
Na slikama je samo dio ove naše ružne priče, za što se smatram već svi uvjerili.

IMG-20220406-WA0023.jpg

 

Više u ovoj kategoriji: « Čitatelj upozorava na opasan problem
Kia u stranicama

NAJČITANIJE OD GRAĐANA

Untitled