Petak, 29 Lipanj 2018 13:01

Opet problemi s ležaljkama, čitatelj traži odgovore

Opet problemi s ležaljkama, čitatelj traži odgovore foto:čitatelj

Poštovani,

biste li mogli dobit odgovor, pa nam ga prenijeti, na pitanje koje se tiče koncesijskih odobrenja pojedinih restorana, u ovom slučaju ugostiteljskog objekta (XXXXX)?
Mene zanima koja je dopuštena površina plaže koju oni smiju zauzimati što svojim ležaljkama što suncobranima?
Ujedno me zanima sljedeće, s obzirom na to da su maknuli stolove iz jednog dijela svoga ugostiteljskog objekta koji je natkriven suncobranima da li imaju pravo objesiti natpise da su suncobrani samo za njihove goste?
Kako dani prolaze, nama mještanima Podstrane, preostaje sve manje mjesta na našim plažama, dok s druge strane turisti i njihovi domaćini zauzimaju sve više prostora na pomorskom dobru, a sigurno je to da pojedine pravne iii fizičke osobe ne vode računa da ležaljke i ostala oprema za plažu bude postavljena u opsegu i broju koji je dogovoren ugovorom tj. Koncesijskim odobrenjem, kao ni o tome da ležaljke budu uredno složene jedna na drugu ako se ne koriste.
U prilogu Vam šaljem sliku s predmetne lokacije kako bi vidjeli koje ja površina koju je ugostiteljski obrt Mario zauzeo.
Ako možete biti ljubazni pa nam pomoći kako bi dobili odgovore na pitanja koja nas kao mještane naše općine muče, upit je ovo našeg čitatelja koji smo proslijedili nadležnima u Općini, a odgovor ćemo prenijeti čim ga dobijemo.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE OD GRAĐANA