Ponedjeljak, 24 Svi 2021 21:10

JK Strožanac - Završnica jedrenja TRENING LIGE "Covidova 2021"

JK Strožanac - Završnica jedrenja TRENING LIGE "Covidova 2021" foto: jk strožanac

Dragi naši, evo finilo je i ovogodišnje kolo Covidove Trening lige najboljih posada u jedrenju i to ni manje ni više nego sa završnicom u Jedriličarskom klubu Strožanac u Podstrani.


Jedrilo se 10 kola iliti 10 regata u suorganizaciji članova klubova od Labuda, Mornara, Splita, Trogira, Strožanca, u ludom vrimenu korone pod maskama, čak i kriomice se odlazilo na more jer ljudi od vitra i jedara nisu mogli stat doma.


Jedrilo se svake druge nedjelje kroz cijelu zimu i zbrajalo i računalo i to ni manje ni više nego 43 posade.

Najbolji od najboljih posada je s kormilarom Ivom Matićem na Melges-u 32 / Mataran 32 u obje grupe THC i Open, a uz bok mu je na drugom mjestu Milan Pivalica na jedrilici Justin 10 / Magnum X3 s posadom u boje grupe, a treće mjesto Covidove Trening lige je posada sa Diabla / Zero 22 Darko Orlandini u grupi THC-u, dok je u grupi Open posada s Mile 8 Oceanisa 46.1, kormilar Čiril Vrančić.


Ostale posade i kormilari koji su se vjerno natjecali kroz 10 kola su Ante Kovačević, Vice Ozretić, Goran Treorsić, Andrej Šoš Maceljski, Damir Kraljević, Neven Majić, Vjeko Tomić, Matko Stanić, Zdenko Bilić, Lea Vojković, Filip Jurišić, Luka Pezelj, Mario Hrvoj, Nikola Smoljenović, Ivan Kljaković Gašpić, Zlatko Vodanović, Damir Mitrović, Karlo Kuret, Marko Kasal, Roko Štambuk, Dino Glavurtić, Srđan Ninčević, Goran Vlahović, Tonko Kuzmanić, Tonči Đogaš, Siniša Anđelić, Jasna Arapov, Mislav Šolić, Emil Tomašević, Mladen Marević, Dejan Šimat, Goran Martinović, Jere Vidović, Igor Pertović, Nevenka Ćuk, Tihana Tadninac, Tonči Čačija, Ivona Dražić, Ruben Vujnović.

Kako je Covidova Trening liga počela kroz epidemiološke mjere tako je i završila, pod mjerama, ali ipak u punom boljem ozračju u Jedriličarskom klubu Strožanac uz živu muziku Produžnog kabela s frontmenom grupe Stjepanom Radovićem, sve u ugodnom ambijentu kluba uz domjenak. Predsjednik JK Strožanca Dubravko Jelić najboljem od najboljih kormilaru Ivi Matiću dodijelio je priznanje u obje grupe THC i Open i s tim okončao ovogodišnju Trening ligu.

I šta reći na kraju,... bilo ih je lipo vidit kako su jedrima ukrašavali pogled na more, uveseljavali svoje i stvarali bolji svijet oko sebe, a čim fini lito opet će krenit sa već tradicionalnom Trening ligom.
Hvala svim organizatorima i svim sudionicima. Vidimo se!

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ SPORTA