Srijeda, 22 Prosinac 2021 14:55

VRIJEDNA DONACIJA Općina Podstrana donirala sedam televizijskih ekrana Zavodu za neurokirurgiju KBC Firule

VRIJEDNA DONACIJA Općina Podstrana donirala sedam televizijskih ekrana Zavodu za neurokirurgiju KBC Firule foto: Igor Jakšić / dalmacijadanas.hr

Za vrijeme pandemije pacijenti u bolnici prolongirano čekaju na operacijski zahvat pa je Zavod za neurokirurgiju prepoznao potrebu za televizijskim ekranima kao način da se intervenira na vrijeme provedeno u bolničkim sobama i time se pacijentima poboljšaju uvjeti boravka u bolnici.

Pročelnik Zavoda za neurokirurgiju Vlatko Ledenko zahvalio se predstavnicima Općine Podstrana na brzoj i efikasnoj realizaciji apela koji je uputio Zavod za neurokirurgiju KBC-a Firule prema Općini. Za sobe pacijenata kupljeno je sedam televizijskih ekrana sa stalcima. Posebnu zahvalu pročelink je uputio djelatnici Elipso trgovine- Petri koja je maksimalnom susretljivošću ubrzala nabavku, ali i isporuku kupljenih televizijskih ekrana s pripadajućim stalcima.
Načelnik općine Podstrana Mijo Dropuljić sa zadovoljstvom se prisjetio da je općina Podstrana unazad par mjeseci također donirala KBC s četiri klima uređaja za četiri različita odjela također se odazvavši na apel iz Kliničkog bolničkog centra Split na Firulama.

"Sretan sam što smo se mogli odazvati ovim akcijama i što smo uspjeli u proračunu pronaći i izdvojiti sredstva za donaciju KBC-u", naglašava načelnik općine Postrana Dropuljić.

Donaciju su svečano uručili načelnik Općine Podstrana Mijo Dropiljić i predsjednik Općinskog vijeća Podstrane Tomislav Buljan pročelniku Zavoda za neurokirurgiju Vlatku Ledenku i glavnoj sestri Zrinki Gabrilo, piše dalmacijadanas.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE