Sport

Ponedjeljak, 13 Studeni 2023 19:14

Uspješan sportski vikend za MNK Podstrana

U vikendu iza nas uz natjecali su se skoro svi uzrasti MNK Podstrane, dječaci 2014. godište su odigrali dva kola junior lige, dok su kadeti i seniori odigrali dvije natjecateljske utakmice pod okriljem HNSa, seniori 5. kolo 2. HMNL a kadeti 4. kolo prvenstva Hrvatske - regija jug.

 

Prvi su u subotu nastupili dječaci 2014. godište. U odličnoj atmosferi dvorane na kampusu odigrano je 2. i 3. kolo lige koju organiziramo zajedno sa sportskim prijateljima iz AFCU. Posebno je zanimljivo što je MNK Podstrana pokretač ovog projekta i činjenica da je to jedino futsal natjecanje za ovu dob.

Prvu utakmicu MNK Podstrana je pobjedila 7-2 vršnjake iz MNK Olmissum dok je u drugoj utakmici ekipa FC Bonita bila dosta bolja i zasluženo pobjedila 7:1.

KADETI MNK Podstrana su na gostovanju ubilježili prvu pobjedu ove sezone protiv favoriziranog MNK Hajduk kojem su nanijeli prvi poraz ove sezone. Pred nekih 50ak gledatelja u kultnoj maloj dvorani na Gripama su unatoč izostancima dva ponajbolja prvotimca još jednom pokazali veliko srce i borbenost te su u, za kadetski uzrast neobičnoj, tvrdoj utakmici s puno duela i šansi na obe strane 15ak sekunda prije kraja utakmice zabili gol (Noa Gabriel Kelava) za pobjedu što je izazvalo erupciju zadovoljstva svih igrača ali i trenera! Nakon 2 neriješena rezultata i jednog poraza, prvom pobjedom u sezoni su se stabilizirali u sredini tablice no prikazana igra i motiv ovih mladića daje vjeru da će do kraja biti svega jer nitko nije favorit protiv Podstrane! Unatoč činjenici da su se sa futsalom prvi put susreli tek prije nešto više od 2 mjeseca ovi momci iz utakmice u utakmicu pokazuju ogromne emocije i ljubav prema sportu, radu i Podstrani.

 

Zadnji u rasporedu, u večernjoj nedjeljnoj utakmici pobjedom 5:2 protiv Bačvica odigranoj na Gripama SENIORI MNK Podstrana su nastavili niz nepobjedivosti gdje su uz vodeći MNK Hajduk i dalje jedina neporažena momčad lige. Nakon zahtjevnog rasporeda i neriješenih rezultata na otvaranju sezone (Heroji 2007 1:1 , Hajduk 3:3) nizom pobjeda protiv Hrvatskog Dragovoljca (7:1), Solina (12:4) te Bačvica (5:2) nakon 5 odigranih kolaa tablica se stabilizirala te smo s 11 bodova na 3. mjestu iza Hajduka odnosno Kijeva.

BRAVO!

2

KADETI – Futsal mladež regija jug, skupina B

3

SENIORI - FUTSAL Druga HMNL jug

4

5

6

Kia motors Prizmić

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled