Sport

Subota, 22 Lipanj 2024 12:26

MNK Podstrana ‘napada’ Italiju

 

Dok traju zadnje pripreme za tradicionalni malonogometni turnir u Podstrani s rekordnim brojem prijavljenih ekipa, jaka delegacija MNK Podstrana danas je krenula u Italiju gdje sudjeluje na prestižnom međunarodnom malonogometnom turniru koji će se održati u Montesilvanu. Ovaj značajni sportski događaj trajat će 7 dana i okupit će top futsal ekipe iz cijele Europe a Hrvatsku predstavlja naša Podstrana.

Klub će predstavljati tri generacije igrača, što uključuje mlađe uzraste, juniore i kadete. Sudjelovanje na ovom turniru pruža priliku za sve naše igrače da steknu međunarodno iskustvo, unaprjeđuju svoje vještine i pokažu svoj talent na velikoj sceni.

Turnir u Montesilvanu poznat je po kvaliteti ekipa i izvrsnoj organizaciji, što ga čini idealnim mjestom za testiranje snage i uigranosti naše ekipe. Naši igrači pod vodstvom trenera Stjepana, Hrvoja i Marka uz podršku nekoliko roditelja koji prate ekipu, spremni su dati sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat i dostojno predstavili naš klub, Podstranu i Hrvatsku.

Nakon uspješnog zimskog turnira u Belgiji sigurni smo da će naši igrači, osim natjecateljskih uspjeha, ponijeti sa sobom i mnogo lijepih uspomena i novih prijateljstava.

MNK Podstrani želimo puno sreće i uspjeha na nadolazećem turniru!

Kia motors Prizmić

Untitled