Utorak, 24 Listopad 2023 19:38

SADA STE NA ISTOKU SPLITA I U PODSTRANI? Čini se da su mnogi 'zaradili' kazne, a možda i vi dobijete svoju: "Oprez za sve šetače..."

SADA STE NA ISTOKU SPLITA I U PODSTRANI? Čini se da su mnogi 'zaradili' kazne, a možda i vi dobijete svoju: "Oprez za sve šetače..." Foto: Rade Popadić, ilustracija / dalmacijadanas.hr

U poznatoj splitskoj Facebook grupi objavljeno je upozorenje. Naime, svi vlasnici kućnih ljubimaca, posebice pasa mogli bi 'zaraditi' kazne.

"Oprez za sve šetače pasa na području Općine Podstrana, posebno za one koji šeću kućne ljubimce na području uz rijeku Žrnovnicu. Naime, policajci u civilu naplaćuju kazne vlasnicima pasa koji nemaju povodac i brnjicu", objavljeno je u poznatoj Facebook grupi.

Naime, već od ranije je poznato da svi vlasnici pasa mogu biti kažnjeni ako neadekvatno šeću svog psa. Također, vlasnici pasa trebali bi imati i kesice pomoću kojih će pokupiti izmet svih kućnih ljubimaca.

U svakom slučaju, budite oprezni, Pazite na sebe i druge i svoje kućne ljubimce vodite na povodcu i na vrijeme im stavite brnjicu. U protivnom, 'zaradit' ćete kaznu, i to na licu mjesta.

Izvor: dalmacijadanas

Kia motors Prizmić

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Ožu 18, 2023

NOVO HIT MJESTO U PODSTRANI

Podstrana Podstrana portal
Lokacija na plaži tik uz more, opuštena atmosfera i neodoljivo ukusni smash burgeri su…

Untitled