Četvrtak, 09 Studeni 2023 19:37

RADOVI NA SVETOM MARTINU U PODSTRANI Dropuljić došao na gradilište: Evo koliko će koštati sanacija biciklističko-pješačke staze

RADOVI NA SVETOM MARTINU U PODSTRANI Dropuljić došao na gradilište: Evo koliko će koštati sanacija biciklističko-pješačke staze Autor: Augustin Markota / Foto: Facebook

U Podstrani se radi punom parom! Naime, na području Svetog Martina nastavilo se s radovima sanacije biciklističko-pješačke staze na obalnom pojasu. 

Radnike je danas posjetio prvi čovjek Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

„Nastavili smo s izvođenjem građevinskih radova“

„Danas sam obišao radove na obalnom području u Svetom Martinu, a riječ je o nastavku radova na sanaciji biciklističko-pješačke staze. Nakon završene turističke sezone nastavili smo s izvođenjem građevinskih radova na sanaciji biciklističko-pješačke staze na  dionici radnog naziva Faza 5, u Svetom Martinu“, otkrio je na načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Kako se doznaje, riječ je o dionici duljine oko 550 metara koja se proteže od potoka Vrilo (pored restorana Cibus) do potoka Vinine u blizini Kaštelančićeve ulice.

„Širina biciklističko-pješačke staze iznositi će minimalno 3,20 metara cijelom dužinom, a bit će podijeljena na dva segmenta različite teksture i boje. Pješački dio biti će izveden završnom obradom prema tehnologiji kulir tzv. prani beton, a biciklistička staza bit će izvedena završnom obradom tzv. metlani beton“, pojasnio je Dropuljić.

Vrijednost radova je oko 312.000,00 eura s PDV-om

Nadalje, načelnik tvrdi su se do sada izveli građevinski radovi na sanaciji biciklističko-pješačke staze u duljini od 1.800 metara.

„Moram podsjetiti da smo do sada izveli građevinske radove na sanaciji biciklističko-pješačke staze u duljini od 1.800 metara, odnosno od okretišta u Mutograsu do potoka Vinine. Vrijednost ugovorenih radova za ovu dionicu iznosi oko 312.000,00 eura s PDV-om“, naglasio je te je zaključio:

„Do početka turističke sezone planiramo sanirati još dvije dionice ukupne duljine oko 650 metara“, zaključio je Dropuljić.

Pogledajte FOTOGRAFIJE.

Kia motors Prizmić

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Ožu 18, 2023

NOVO HIT MJESTO U PODSTRANI

Podstrana Podstrana portal
Lokacija na plaži tik uz more, opuštena atmosfera i neodoljivo ukusni smash burgeri su…

Untitled