Ponedjeljak, 27 Travanj 2020 14:28

Novosti u redu odvoza otpada

U prostorijama Općine Podstrana danas smo održali sastanak s predstavnicima komunalnog poduzeća Čistoća, direktorom Operativne službe Andrijom Čaljkušićem i glavnim poslovođom Ivanom Parčinom. Iako smo veoma zadovoljni dosadašnjom suradnjom, razgovarali smo o dodatnom unaprjeđenju usluge Čistoće za žitelje naše općine (posebno u segmentu odvoza glomaznog otpada). Predstavnici Čistoće su zamolili građane Podstrane za razumijevanje za eventualne propuste u prethodnom periodu krizne situacije s korona virusom jer je tvrtka u navedenom razdoblju radila s dvostruko manjim brojem zaposlenika, želeći zaštititi zdravlje svojih djelatnika. Iz navedenih razloga došlo je do drugačijeg ritma odvoza otpada.
S obzirom na mjere popuštanja koje postepeno uvodi Vlada RH, predstavnici Čistoće su kazali da će uskoro biti uveden uobičajeni ritam odvoza za sva područja na kojima Čistoća pruža javnu uslugu pa tako i za područje Podstrane. Građani će o tome biti obaviješteni putem medija.
Molimo građane da i ubuduće upite i zahtjeve u segmentu odvoza otpada šalju putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

izvor: facebook/mladen bartulović

NAJČITANIJE IZ OPĆINE

Kia u stranicama