Ispiši ovu stranicu
Petak, 19 Studeni 2021 23:07

Poziv na prijavu za radionicu o seoskom turizmu u Splitsko-dalmatinskoj županiji do 22.11.2021.

Poziv na prijavu za radionicu o seoskom turizmu u Splitsko-dalmatinskoj županiji do 22.11.2021. izvor: TZ PODSTRANA

Poziv TZ Podstrane na Radionicu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske” koja se organizira u suradnji sa Lokalnim akcijskim grupama Zagora, Cetinska Krajina, Adrion, Škoji i Brač.

Radionica će se održati:

· 22.11. (ponedjeljak) u Dugopolju od 18 do 20 sati, u PRESS centru stadiona Športskog centra “Hrvatskih vitezova”, Matice Hrvatske 11

· 23.11. (utorak) u Starom Gradu (Hvar) od 11 do 13 sati, u Hrvatskom domu – Čitovnica, Novo Riva 2

· 24.11. (srijeda) u Supetru od 17 do 19 sati, u uredu LAG/FLAG Brač, Žedno drage 37

· 25.11.(četvrtak) u Zagvozdu od 16 do 18 sati, u Domu kulture, Trg glumaca 2

· 26.11. (petak) u Sinju od 16 do 18 sati, u zgradi Palacina, Andrije Kačića Miošića 5

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i sl. Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove digitalne promocije, uz istovremenu prezentaciju web aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH.

Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom web portala hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice.

Radionicu pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta provodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske. Više o Udruzi možete pronaći na www.idemonaselo.hr.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ove radionice i biti u mogućnosti odazvati se. Ljubazno Vas molimo svoje sudjelovanje potvrdite do 22.11.2021. godine (ponedjeljak) putem web prijave ovdje, e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 099 6650 634 (Dora), poručuju iz Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Sudjelovanje na radionicama bit će moguće samo uz predočenje Covid potvrde ili negativnog testa za bolest Covid-19 uz obavezno nošenje zaštitne maske.

U privitku ovog članka možete preuzeti Poziv i dnevni red, kao i Upute za korisnike aplikacije.