Nedjelja, 02 Svi 2021 21:25

Samo se ozbiljni igrači klade na sigurno! Uložite Vaš novac u Podstrana portal i očekujte dobitak!

Jeste li se prepoznali, nudimo se, iskoristite nas.

Ne bih se mi sjetili ove ideje, sjetili su nas drugi i to prisilno na način kako uvijek otprilike u isto vrijeme jedna strana političara kojima su za sve drugi krivi i protiv kojih su svi u javnosti nas proziva, sjetili su nas ti isti "bez programa i rješenja".
Podstrana portal, ili kako neki vole reći, najutjecajniji politički bilten u Hrvatskoj, prepoznat je već duže vrijeme od jedne od najvećih stranaka u Hrvatskoj i na tome im hvala, hvala im što nas iskorištavaju, iako priznajemo za to nas i plaćaju.
Čak nas više niti ne čudi kako to nisu dosad iskoristili novi igrači, najsposobniji i najbolji, a tako je jednostavno ponuditi suradnju kako bi se na tržištu pojavili ravnopravni, jer što je javnost Podstrane u vrijeme izbora nego tržište glasova, tko više da više će i dobiti, a i matematika je jednostavna računica, za sve osim za one koji to ne znaju, drugim riječima za antitalente, kako onaj koji dobije više glasova taj i pobjeđuje. A takvih "talenata" u Hrvatskoj je na bacanje, oni su u pravilu na početku svoje karijere, oni su ti gore već spominjani najsposobniji i najbolji, oni priliku ne bi prepoznali ni na ponuđeno, jer lakše im je po već viđenom scenariju kukati i optuživati.
Zato dragi naši i uvaženi politički predstavnici, svi Vi koji mislite na dobrobit naše Podstrane pozivamo Vas da nam se javite za suradnju na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i iskoristite siguran dobitak kladeći se na Podstrana portal. Ulog je za sve isti i iznosi 3.000 kuna, a za kojih dobijete neograničen broj objava (Vaš materijal) i dva trajna bannera (Vaša izrada, naše dimenzije) za vrijeme predizborne kampanje i očekujte pobjedu i kao bonus na to, ne morate se više nigdje niti pojavljivati, jer kako svi gubitnici tvrde, bar do sada, Podstrana portal dobiva izbore!

Iskoristite priliku ili zašutite, tako je bolje, bar tako kažu!

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE