Ispiši ovu stranicu
Subota, 26 Rujan 2020 18:11

Upit čitateljice, dokad popravci, kad će trajno rješenje?

Vrijeme radnje - zadnjih tjedan dana, mjesto radnje ulica u Strožancu Put Budeševa, na kojoj je asfalt u zadnje dvije godine u potpunosti promijenjen dva puta i popravljan tri puta.

Iz tih popravaka i zamjena da se zaključiti da posao nije obavljen kako treba, a i proći će dosta vremena dok netko ne reagira i napravi pravu stvar.

U prošli ponedjeljak ili utorak, dakle cijeli tjedan kad se zna da će padati kiša jer je najavljuju već danima, radnici su dobili naredbu ili uputu da dođu opet djelomično popraviti nevaljali put.

Napravili su dva velika kvadrata koja su ostavljena kao dvije velike rupe. Nisam osjetljiva na svoje auto i gume koje su zamijenjene ove godine, a i opet će biti očito, ali sam osjetljiva na svog malog prvašića koji je vec tri puta kliznuo jer nažalost ne prati stanje na cestama. Sva sreća da je vikend sada pa nema škole. Ali jutros oko 8 došli su vrijedni radnici i nasuli te dvije rupe s nekom smjesom šljunka koja je jaka kiša u 9 sati isprala i stanje je gore nego što je bilo. Imam samo jedno pitanje za Općinu i ljude koji odlučuju o našem okolišu: Što se čeka?

Podstrana Portal prenila je poruku prema Općini, čekamo sad odgovor koji će biti objavljen.