Nedjelja, 02 Svi 2021 14:03

Josip Vuković za dalmatinski portal: Našim novcem nam blokiraju pristup javnosti! - Podstrana portal: Josipe javi se, nitko te ne blokira!!!

Josip Vuković za dalmatinski portal: Našim novcem nam blokiraju pristup javnosti! - Podstrana portal: Josipe javi se, nitko te ne blokira!!! foto:domovinski pokret

Kako Josipu Vukoviću, kao što to on tvrdi za dalmatinskiportal, nikada nismo blokirali pristup i put ka javnosti putem našeg portala niti je ikad od nas nešto tražio, a da smo mi to odbili učiniti i ovim putem pozivamo ga da nam se obrati za suradnju kao što je jednom već i učinio putem maila gdje smo na njihov zahtjev predstavili g. Vukovića kako kandidata stranke za načelnika Podstrane, jer kako Podstrana portal radi u okviru zakona i ugovora kako s Općinom Podstrana tako i s drugim partnerima, rado ćemo to isto učiniti i s gospodinom Vukovićem, a sigurni smo kako stranka gospodina Vukovića u skladu sa zakonom posluje i s dalmatinskim portalom.


No jedna stvar mu mora biti jasna, a to je da smo mi trgovačko društvo i poslujemo u skladu sa zakonom, u prijevodu to znači komercijalna suradnja mora biti potpisana i ovjerena ugovorom, kao što to već nekoliko godina jedna stranka radi.

Svoje mjesto na Podstrana portalu u početku su svi imali, točnije svima koji su nam se obratili, putem naših kanala javnosti smo prezentirali njihove kandidate i to je ono za što smo smatrali kako je fer i u okviru zakona, a dalje iza toga sve se tretira kao komercijalno. Ponudili smo i anketu svima jednako što je trajalo dok se gospoda iz jedne stranke nisu krenula ponašati nekorektno i "javili" svojim glasačima iz Češke, Mađarske, Slovačke itd da im pomognu.

Na prošlim lokanim izborima imali smo istu ili sličnu situaciju gdje smo bili prijavljeni na Državni inspektorat kako favoriziramo HDZ. Nakon nadzora Državnog inspektorata gdje je utvrđeno da je sve u skladu sa zakonom te su objave bile sponzorirane, potkrijepljene ugovorom i računima.
I na kraju još jednom pozivamo sve stranke da nam se obrate za suradnju pod uvjetima koji su za sve isti te ćemo na taj način pokazati svima kako radimo i da ćemo raditi za bolje sutra naše zajedničke Podstrane.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE